Informatie? info@thepearlsofnepal.nl

India combineren?

www.thepearlsofindia.nl

Deel het op Twitter

The Pearls of Nepal - Logo

PEARLS OF NEPAL

Prive Chauffeurs

De Chauffeurs

De chauffeurs rijden je gedurende het tourprogramma rond in een privé-auto. Zij spreken uitstekend Engels, hebben vijftien jaar ervaring en zijn in staat je veel te vertellen over India en de plaatsen die je wilt bezoeken. Uiteraard beschikken de chauffeurs over het specifieke toeristenrijbewijs, waarmee zij toeristen overal in India mogen rondrijden. Bespreek nu je prive-chauffeur en ga onbezorgd op reis. Wij nemen na je aanvraag zo spoedig mogelijk contact op, om je wensen af te stemmen, want alles is mogelijk!

Babu & Bharat

Babu en Bharat zijn twee broers afkomstig uit een bergdorpje in Nepal. Een inkomen vergaren in Nepal is dermate moeilijk, waardoor zij op jonge leeftijd besloten om samen naar het grote India te vertrekken om inkomsten te genereren voor hun families. Hooguit vier keer per jaar kunnen zij het zich veroorloven om de familie in Nepal te bezoeken.

Inmiddels hebben ze allebei zo’n 15 jaar ervaring opgedaan als chauffeur en beschikken ze over een uistekende kennis van India en Nepal.

Het initiatief The Pearls of Nepal blijkt al lange tijd succesvol. Babu en Bharat hebben inmiddels ook bevriende chauffeurs bij het initiatief aangehaakt. Daardoor kunnen we de vele aanvragen blijven beantwoorden en daarmee meer gezinnen ondersteunen. De chauffeurs die wij regelmatig benaderen zijn: Gopal, Monaj, Nandu, Dilsad, Hansrai en Balram. Allen hebben zij ruime ervaring als chauffeur, beschikken over de juiste papieren en doen er alles aan om er onvergetelijke reis van te maken.
 

Babu met zijn auto Toyota Indigo voor zijn huis in Nepal
Gezin van Babu, die door de The Pearls of India worden ondersteund

 
 
Achternaam:
 
E-mail:
 
Aantal personen:
 
Datum van vertrek:
 
Duur verblijf:
 
Ik heb de disclaimer gelezen
 

Bespreek je prive-chauffeur