Informatie? info@thepearlsofnepal.nl

India combineren?

www.thepearlsofindia.nl

Deel het op Twitter

The Pearls of Nepal - Logo

PEARLS OF NEPAL

Prive Chauffeurs

Prijzen

The Pearls of Nepal biedt een prijsstructuur aan, die afhankelijk is van het aantal personen binnen het reisgezelschap. Uiteraard zijn benzine, toeristenbelasting, staat- en provinciebelastingen, parkeerkosten, tolheffingen en verzekeringen bij deze prijs in begrepen. De prijs is gebaseerd op gemiddeld 200 - 250 km per dag.

Niet inbegrepen in de prijs zijn entreekosten, locale gidsen, fooien en hotelovernachtingen. Uiteraard kunnen onze chauffeurs wel advies geven over diverse hotels afhankelijk van het opgegeven budget. Via het formulier ‘bespreek je prive-chauffeur’, kun je een chauffeur bespreken of meer informatie opvragen. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op.


Prijsberekening

AUTOAANTAL PERSONENPRIJS PER DAG (euro)
Tata Indigo1-3 personen 60,00
Suzuki d-Zire1-3 personen 60,00
Toyota Innova2-5 personen 75,00

Een voorbeeld; je reist met 2 personen 10 dagen door Nepal.
Berekening; 65 euro x 10 (dagen) = 650,00 euro totaal voor 10 dagen met 2 personen.

Het is ook mogelijk om een rondreis te maken door India, de tarieven hiervoor vindt op The Pearls of India

Hoe te betalen?

Bij aankomst op het vliegveld in Kathmandu zal de chauffeur gereed staan om je op te halen van het vliegveld (Tribhuvan International Airport). Op dat moment zal de tour van start gaan, middels het eigen gekozen programma. Bij aankomst in Kathmandu zal 50% van de totaalprijs worden afgerekend bij de chauffeur. De overige 50% zal afgerekend worden aan het eind van de tour. Er kan zowel in euro’s als in rupees worden betaald. Op die manier komt het gehele reisbedrag ten goede aan de chauffeur.
 

 
 
Achternaam:
 
E-mail:
 
Aantal personen:
 
Datum van vertrek:
 
Duur verblijf:
 
Ik heb de disclaimer gelezen
 

Bespreek je prive-chauffeur